Bedrijfs- en productfotografie

Als ondernemer kun je niet zonder goede foto’s van het bedrijf of van de producten die u aanbied. Voor bedrijven is de eerste indruk die een klant van je krijgt heel belangrijk.  Zoals het gezegde luidt: "Een beeld zegt meer dan duizend woorden". Op een website of in een folder kijkt mensen eerst naar foto’s voordat ze de tekst lezen. Daarom is het belangrijk om een goede impressie van het bedrijf te kunnen laten zien. De juiste uitstraling die bij het bedrijf en haar huisstijl past.

Prijzen

De onderstaande tarieven geven u inzicht in wat bedrijfsfotografie ongeveer zal kosten. Afhankelijk van de wensen, die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren zijn gekomen, en de tijdsduur zal altijd een offerte op maat worden gemaakt. Na goedkeuring van de offerte kunnen we direct aan de slag. Hierna zal ik de foto’s bewerken in de stijl die bij uw bedrijf past en zullen de foto’s binnen 4 weken worden geleverd. Ook is het mogelijk om de foto’s te laten afdrukken voor het gebruik op beurzen.

Uur/Starttarief: € 100,-

1 uur op locatie
1 uur nabewerking
inclusief alle correspondentie en overige werkzaamheden.

1 Dagdeel: € 275,-

3 uur op locatie
3 uur nabewerking
inclusief alle correspondentie en overige werkzaamheden.

2 Dagdelen: € 500,-

6 uur op locatie
6 uur nabewerking
inclusief alle correspondentie en overige werkzaamheden.

U ontvangt alle geselecteerde (bruikbare) beelden rechtenvrij. U bent als opdrachtgever geheel vrij om het beeldmateriaal voor diverse marketingdoeleinden te gebruiken zoals: magazine, boeken, website, SocialMedia enz... Doorverkoop aan derden is niet toegestaan. Prijzen zijn excl. BTW. De tarieven zijn berekend binnen een straal van 25 km (Giessen). Extra reiskosten bedragen €0,35 per km

Zakelijke portretten en profielfoto's

Zakelijk portret € 60,00 p.p. inclusief een bestand in hoge resolutie zonder watermerk.
Serie portretten voor bedrijven met meerdere werknemers: € 50,00 eerste portret + € 15,- per extra portretten

Portfolio