Bedrijfsfotografie

Als ondernemer kan je niet zonder goede foto’s van je bedrijf. Voor bedrijven is de eerste indruk die een klant van je krijgt heel belangrijk.  Zoals het gezegde luidt: "Een beeld zegt meer dan duizend woorden". Op een website of in een folder kijkt men eerst naar foto’s voor men de tekst zal lezen. Daarom is het belangrijk om een goede impressie van het bedrijf te kunnen laten zien. De juiste uitstraling die bij het bedrijf en zijn huisstijl past.

Prijzen

De onderstaande tarieven geven u inzicht in wat bedrijfsfotografie ongeveer zal kosten. Afhankelijk van de wensen, die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren zijn gekomen, en de tijdsduur zal altijd een offerte op maat worden gemaakt. Na goedkeuring van de offerte kunnen we direct aan de slag. Hierna zal ik de foto’s bewerken in de stijl die bij uw bedrijf past en zullen de foto’s binnen 4 weken worden geleverd. Ook is het mogelijk om de foto’s te laten afdrukken voor het gebruik op beurzen.

Starttarief: € 375,-

1 uur op fotografie op locatie
nabewerking
inclusief alle correspondentie en overige werkzaamheden
u ontvangt de foto's in hoge resolutie
extra uren fotografie is mogelijk

U ontvangt alle geselecteerde (bruikbare) beelden rechtenvrij. U bent als opdrachtgever geheel vrij om het beeldmateriaal voor diverse marketingdoeleinden te gebruiken zoals: magazine, boeken, website, SocialMedia enz... Doorverkoop aan derden is niet toegestaan. Prijzen zijn excl. BTW. De tarieven zijn berekend binnen een straal van 25 km (Giessen). Extra reiskosten bedragen €0,35 per km

Zakelijke portretten en profielfoto's

Zakelijk portret € 70,00 p.p. inclusief een bestand in hoge resolutie zonder watermerk.
Serie portretten voor bedrijven met meerdere werknemers: € 60,00 eerste portret + € 30,- per extra portret

Portfolio