Brigitte de Bruin

Wie ben ik?
Ik ben Brigitte de Bruin, sinds enkele jaren woon ik in Giessen, samen met Michel en onze twee kids. Wat zo’n 20 jaar geleden begon als hobby heb ik de afgelopen jaren kunnen laten uitgroeien tot mijn eigen bedrijf.

Waarom fotografie?
Fotografie was eerst een hobby waar ik me erg graag mee bezig hield. Ik was bij gelegenheden eigenlijk vaker bezig met het vastleggen ervan, dan met de gelegenheid zelf, haha! Zo vaak is er tegen mij gezegd: “Je moet er meer mee doen” en op een dag heb ik besloten om dat ook te gaan doen. Ik heb me toen aangemeld voor een fotografieopleiding aan de school voor fotografie in Breda. In de zomer van 2017 heb ik mijn diploma behaald. Naast deze opleiding heb nog andere cursussen gedaan waaronder een bruidsworkshop bij Gaby Ermstrang Fotografie en een workshop natuur en bewerking bij Martin Podt Fotografie.

Wat voor fotografie vind je het leukst om te doen?
Ik vind het mooi om emotie en gevoel vast te mogen leggen. Daarnaast ben ik er tijdens de opleiding achter gekomen dat bedrijfsfotografie heel interessant is om te mogen doen. Dit zijn dan ook specialisaties waarin ik me verder wil verdiepen. In mijn vrije tijd pak ik graag de camera om de natuur in te gaan. Ik daag mezelf graag uit door mee te doen aan wedstrijden en ik volg regelmatig workshops. 

Hoe ga je te werk?
Momenteel heb ik nog geen eigen studio. Ik beschik wel over achtergronden en lampen. Deze kunnen bij mij thuis of bij u worden opgebouwd. Ik ga graag naar buiten voor fotoshoots. Het Almbos, Woudrichem vesting, Heusden, Slot Loevestijn, Nederhemert of de Drunense duinen. Allemaal plekjes waar ik graag kom om te fotograferen.

In de wereld van fotografie is veel mogelijk en is niets te gek. Heb je een leuk of tof idee? Neem vooral contact met me op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.