Vraag en antwoord FAQ

Wat moet ik aan? 
Het is belangrijk dat je iets aantrekt waar je je goed in voelt, kies kleding die bij je past. Voel je je goed in je kleding, dan zal de fotoshoot al veel relaxter verlopen. Neem gerust een extra setje kleding mee als je twijfelt of als je een keer van kleding wilt wisselen.

Kledingtips:
Kleurgebruik is belangrijk, kies niet te veel verschillende kleuren. Printjes zijn erg leuk, maar zorg ook dat het niet té druk wordt.
Over het algemeen doen de basistinten het altijd goed. Wit met lichte spijkerbroek is bijvoorbeeld een erg leuke combinatie.
Ga je met veel mensen op de foto? Stem het thema of de kleuren voor de fotoshoot met elkaar af!

Waarom is er een kennismakingsgesprek bij bruidsfotografie?
Het is fijn om elkaar van tevoren te zien, zowel voor jullie als voor mij. We bespreken de dag, waar ik moet zijn en hoe laat. Tijdens het gesprek maak ik aantekeningen welke ik nog aan jullie terugkoppel om te checken of we alles hebben.

Wat wordt er tijdens een bruiloft gefotografeerd?
Afhankelijk van het pakket en de wensen zijn dit de meest voorkomende moment die gefotografeerd worden tijdens een bruiloft. Aankleden en het ophaalmoment, de bruidsreportage, het vastleggen van jullie huwelijksceremonie, groepsfoto’s, taart aansnijden, de openingsdans, sfeerimpressie van jullie feest.

Fotografeer je ook in het weekend? 
Ja, de weekenden zijn meestal erg druk.  Informeer naar de mogelijkheden.